Läänlased said maasportlaste meistrivõistlustelt laskmises seitse medalit

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Silver Loorens Martten Tiitsma foto Seppi

Silver Loorens ja Martten Tiitsma. Foto Mati Seppi

Elvas peetud maaspordiliidu Jõud meistrivõistlustelt tulirelvadest laskmises tuli Läänemaale seitse medalit (üks kuld-, kolm hõbe- ja kolm pronksmedalit).

Juba kolmandat aastat jätkub Läänemaa laskurite hea tava: tuua mitmes vanuseklassis peetavailt tiitlivõistlustelt koju vähemalt üks kuldmedal. Seekord hoidsid traditsiooni elus püssilaskurid.

Juunioride lamadesharjutuses tuli võitjaks Silver Loorens, kes laskis oma isikliku rekordi 609,9 silma. Konkurentsi suutis pakkuda ka Martten Tiitsma, kes oli pronksmedalil 602,3 silmaga.

Meie suurimaks medalikorjajaks sel võistlusel osutus aga Elari Tahvinov, kes tegi kõigis kolmes harjutustes uue isikliku rekordi. Ta tuli hõbemedalile kiirlaskmises ringmärki. Tulemus 544 silma on aga täiesti arvestatav maailma mastaabis. Hõbemedal tuli ka olümpiakiirlaskmises 510 silmaga. Spordipüstoli harjutuses 30+30 lasku tuli leppida pronksmedaliga ja tulemus oli 550 silma.

Naisjuunioride arvestuses saavutas hõbemedali Lydia Kurus 543 silmaga.

Täiskasvanuist lisas pronksmedali olümpiakiirlaskmises Raal Kurus, kes laskis 556 silma. Selles harjutuses tegi Põlva laskur Peeter Olesk uue Eesti rekordi 582 silmaga.

Maakondade arvestuses tuli Läänemaa kokkuvõttes viiendale kohale. Kindlasti on keeruline konkureerida maakondadega, mis paiknevad Elva naabruses. Meilt samaarvulise esinduse võistlustele sõidutamine ei ole sugugi praktiline.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ennu
6 aastat tagasi

Mati mitu maakonda paikneb Elva naabruses ? Arvasin, et oled vähe teravam pliiats.