0

Galerii: Lihula ettevõtluspäev “Piiridest välja”

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

Lihulas Narma vaibavabrikus kohtusid ja ja jagasid reedel kogemusi kohalikud ettevõtjad.

Fotod: Mirjam Varik

ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik IMG_5145 ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik bekmann. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik piia saak. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik bekmann. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz