Galerii: Lihula ettevõtluspäev “Piiridest välja”

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

Lihulas Narma vaibavabrikus kohtusid ja ja jagasid reedel kogemusi kohalikud ettevõtjad.

Fotod: Mirjam Varik

ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik IMG_5145 ettevõtluspäev. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik bekmann. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik piia saak. mirjam varik narma. mirjam varik narma. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik bekmann. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik ettevõtluspäev. mirjam varik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments