0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 6. mail

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel0605001

Naiskodukaitse 24 tunni koormusmatk – võitlus iseenda ja loodusega

Naiskodukaitse koormusmatkal Nõva ja Riguldi kandi metsades eelmisel nädalavahetusel tuli rajale läinud võistkondadel proovile panna oma vastupidavus ja rinda pista hullude ilmastikuoludega. Loe Kaire Reiljani reportaaži paberlehest.

Eesti eesistumine on kui Porsche juhtimine

„Euroopa Liidu Nõukogu eesistumine on kui laenatud luksusauto Porsche juhtimine, algul hirmutav, seejärel nauditav ja lõpuks pisarateni pettumust põhjustav,” kirjutab Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau Brüsselist. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz