Fotograaf Peeter Langovits sai väärika preemia

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

langovits13

2015. aasta oktoobris avas Peeter Langovits oma fotonäituse "10 aastat Euroopa Liidus. Tänavapiltniku tagasivaade" Haapsalu raamatukogus. Foto: Arvo Tarmula

 

Tuntud pressifotograaf, ka Lääne Elule pildistav Peeter Langovits sai aastapreemia E.W. Ponkala Sihtasutuselt Soomes, vahendab Postimees.

Langovits sai Ponkala aastapreemia soome-eesti kultuurisuhete dokumenteerimise ja arendamise eest. Teine preemiasaaja oli Ungari-uurija Juhani Huotari, keda tunnustati aastakümneid kestnud Soome ja Ungari suhete edendamise eest.

Tuntud pressifotograaf Peeter Langovits alustas fotograafitööd 1987. aastal ning on sellest ajast dokumenteerinud kõike Eesti ühiskonnas toimuvat. 1995. aastani oli ta ETA fototoimetuse peatoimetaja, siis kuni 2014. aastani Postimehe fotograaf. Praegu on ta vabakutseline. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments