0

Päästeamet: Haapsalus süttis korsten, Kullamaa vallas põles kulu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet
30. märtsil kell 19.40 teatati häirekeskusele tahmapõlengust Haapsalus Kalda tänavas. Teataja sõnul põles korsten ning soojamüür. Päästjad kustutasid põlengu pulberkustutiga, viisid põlenud tukid hoonest välja ja puhastasid lõõrid.

30. märtsil kell 15 sai häirekeskus teate tulekahjust Kullamaa vallas Päri külas. Teataja sõnul oli lõkkest süttinud kulu ning kasutuseta hoone sein. Päästjad kustutasid hooletusest lõkke tegemisel süttinud kulu ja hoone seina.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz