2

Mis teeb Läänemaa naistele muret? Vastab Gülnar Murumägi

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

gülnar murumägi arvo tarmula

Gülnar Murumägi. Arvo Tarmula

Lääne Elu uuris naistepäeva eel, mis teeb Läänemaa naistele muret.

Vastab Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi:

Murekohta näen selles, et Läänemaa naised ei saa sünnitada Haapsalus. Mulle meeldib aga see, et saan siin kohapeal kvaliteetset juuksuri-, kosmeetiku- ja maniküüriteenust. Et Haapsallu ehitatakse uus moodne põhikool, on uus gümnaasium ja ehk lähiajal saab remondi ka algkool. Samuti on rajatud hulk uusi spordibaase.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lemibit
Lemibit

Ja uued koolid lastele???
Mingid reklaamkuklid?

Lemibit
Lemibit

Kus need spordibaasid täpsemalt asuvad???

wpDiscuz