Galerii: aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja väljakuulutamine Haapsalus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula01 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula02 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula03 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula04 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula05 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula06 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula07 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula08 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula09 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula10 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula11 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula12 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula13 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula14 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula15 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula16 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula17 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula18 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula19 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula20 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula21 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula22 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula23 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula24 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula25 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula26 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula27 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula28 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula29 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula30 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula31 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula32 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula33 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula34 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula35 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula36 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula37 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula38 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula39 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula40 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula41 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula42 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula43 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula44 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula45 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula46 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula47 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula48 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula49 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula50 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula51 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula52 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula53 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula54 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula55 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula56 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula57 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula58 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula59 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula60 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula61 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula62 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula63 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula64 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula65 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula66 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula67 aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja. Tarmula68

Täna kuulutati Haapsalus välja aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja tiitel – aasta kaitseliitlane on Lääne maleva Lihula üksikompanii pealik Marko Reisel ja aasta naiskodukaitsja on Kristlin Kõrgesaarele naiskodukaitse Järva ringkonnast. 

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja naiskodukaitse esinaine Airi Tooming austasid täna Fra Mares pidulikul koosviibimisel tublimaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid. Kokkutulnuid tervitama tulnud ka kaitseminister Margus Tsahkna ja kaitseväe juhataja kindralleitnant  Riho Terras.

Fotod Arvo Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments