9

Urmas Sukles loobus Reformierakonna juhatusse kandideerimast

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Suklese umbusaldus arvo tarmula (21)

Urmas Sukles. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu linnapea ja Reformierakonna liige Urmas Sukles teatas täna, et loobub kandideerimast Reformierakonna juhatusse, kuna oli eksikombel süüdistanud erakonna kontorit oma meili kinnipidamises.

„Mõni päev tagasi püüdsin saata meili Reformierakonna omavalitsusjuhtide listi, mis aga ebaõnnestus minu poolt valesti sisestatud aadressi tõttu. See seik tekitas päris suure poleemika,” kirjutas Sukles oma Facebooki leheküljel.

„Kuigi ma ei saa tagantjärgi kinnitada, kas omavalitsusjuhtide listi kirjutamine oli piiratud või mitte, selgus siiski, et maakondade listid olid range kontori tsensuuri all või tavaliikmetele suletud ja selline tõsiasi ausate valimiste konteksti küll ei mahu,” lisas ta. „Minuga võtsid ühendust mitmed Reformierakonna liikmed teistest maakondadest ja kinnitasid, et "kontori" poolne surve, lisaks meilikontrollile, oli Kristen Michali toetamisel suur, jõudes mõnel pool lausa ähvardusteni.”

„Soovin, et uus Reformierakonna juhatus Hanno Pevkuri juhtimisel teeks Reformierakonnast „ausa ja puhta poliitika erakonna" ning kuna ma tegin eksisammu meilisaatmise järgselt, süüdistades Reimo Nebokati ja IT-mehi minu meili kinnipidamises, siis ma ei pea eetiliselt võimalikuks jätkata Reformierakonna juhatusse kandideerimist," selgitas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kuidas
kuidas

siia küll rikkus puutub, kas aitab linna juhtida või. Rumal mõte pakkuda *verisulis ** noorhärrasid sellasse ametisse. Elukogenud, mitut riigikorda näinud , meie linnajuhtimisel pikaajaline kogemus-sobib igati.

loodan
loodan

et uus linnapea on Nebokat või Luik.Liidrid ja rikkad inimesed.

Suklesel
Suklesel

vist jalgealune põleb , kui selliseid avaldusi ja loobumisi teeb. Kes on Ref-i linnapeakandidaat järgmistel valimistel, sest Sukles on ilmses ebasoosingus ,kui niimoodi on tõmblema hakanud

Suklesele
Suklesele

Tunnista oma viga situatsioonis, et sulle on IT kõrgem matemaatika, milles arstiteaduskond sind ei harinud. Koolis ei õpetatud sulle ka poliitilisi üldaluseid (vau, aga siiski NLKP ideoloogiat TRÜ-s ikkagi) Ja alles nüüd hakkad sa aru saama noorte meeste, nagu Nebokat on, kes pole vee ja ei saa kunagi sinu ideoloogilisele tasemele. Sukles võta asja rahulikult, tõmba poliitikast kõrvale, hakka tilli kasvatama ja vaata,- maailm on hoopis teistsugune. Vahete-vahel võiksid jätkata oma pereidüllis Maretiga ka Itaalia veine meile korraldada ning makaronipoisse lkka aulma kutsuda.

võib olla
võib olla

ei peaks sellise vahejuhtumi pärast ikkagi loobuma. See oli ju lihtsalt apsakas, mitte tahtlik.Vajalik oleks kui omalinna mees kuuluks juhatusse. Loodame Pevkuri valituksosutumist.

Aga
Aga

Nebokatist vöib köike oodata.

einoh
einoh

Nebokatist vöib köike oodata.
Võib-võib, nebogatist (mitterikas) võib saada bogatnee (rikkam).

Harilaid
Harilaid

Nüüd saab Pehvkurilt “kinga”, sest hoidis valele poole ja ei osanud õigel ajal poolt vahetada nagu hr Karilaid oskas.

Vähemalt
Vähemalt

…nii aus mees on,et julgeb oma viga tunnistada….

wpDiscuz