Kelly Veske võitis esiliiga turniiri

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kelly Veske ja Piret Mäelt

Kelly Veske (vasakul) võitis Eesti I liiga Masters turniiri. Foto: erakogu

Eesti I liiga Masters turniiril Tallinnas naisüksikmängus oli edukas Kelly Veskele. Kelly sai küll viimasena pääsme 8 parema hulka, kuid lõpetas see-eest aasta kaalukaima turniiri esikohaga.

Kuigi mängud olid ülimalt tasavägised ja kujunesid kõik peale ühe kolmesetilisteks, jätkus Kellil oskusi ja arukust otsustavad setid enda kasuks pöörata. Alagrupist pääses Kelly edasi kolme võidu ja kaotuseta. Poofinaalis tuli võit Gerly Trausi üle 7:5, 6:2.

Finaal oli tasavägine, Piret Mäelt võitis esimese seti 6:4, seejärel Kelly suutis muuta taktikat, mis tõi edu teises setis 6:3 ja ka otsustavas setis tulemusega 10/4. Aasta

alguses oli Kelly hädas vigastusega, mis ei lubanud turniiridel osaleda, kuid aasta lõpus vorm paranes ja selle suutis ta väga hästi Mastersil realiseerida.

Eesti paarismänguturniiril Mixtuur hooaja kokkuvõttes saavutasid Hõbeliigas 62 paari hulgas 185 punktiga II koha Marelle Saar/Innar Mäesalu. 10. koht kuulus 50 punktiga paarile Katrin Meriloo/Igor Nudelman. Plaatinaliigas saavutasid Kelly Veske/Marek Turu ühe turniirivõiduga kokkuvõttes 5.-7. koha.

Laagri tennisekeskuses peetud Eesti I liiga Masters turniiril alustas Marek Turu võiduga Raido Rätsepa üle 6:3, 6:3 ja alistas veerandfinaalis ka kindlalt Rein Aksimi 6:4, 6:2. Siis tuli aga tõrge ja poolfinaalis ei olnud seekord võimalust Madis Sprengi vastu. Kaotus 0:6, 0:6.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments