Keskerakond avalikustas oma ministrikandidaadid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Mailis Reps (arvo tarmula) (5)

Mailis Repsist saab taas haridus- ja teadusminister. Foto: Arvo Tarmula

Täna kogunenud Keskerakonna volikogu kinnitas erakonna esimehe Jüri Ratase ettepanekul Keskerakonna ministrikandidaadid.

Keskerakonna kandidaadid on: peaministri kandidaat Jüri Ratas, majandus- ja taristuministri kandidaat Kadri Simson, haridus- ja teadusministri kandidaat Mailis Reps, maaeluministri kandidaat Martin Repinski, riigihalduse ministri kandidaat Mihhail Korb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juhan
7 aastat tagasi

Karilaid keskist lubas majndusminitriks saada ja kena punase porgandisga Haapsalu tulla. Nüüd Karilaidu ministrite hulgas pole ja unistus Haapsalu raudruunast määramatusse tulevikku lükatud. Ütlemata kurb uudis!

...
7 aastat tagasi

Oskab keegi öelda, mis toimub? Mõni aeg tagasi oli pildil “meie oma mees” Karilaid ja nüüd vaikus. Ega jällegi saadetud teda mõnda teise maakonda lihtsalt külvivolinikuks? Ei sobinud kits kärneriks või? Naljakalt arusaamatu. Kas tõesti isegi maaelu ministri portfelli jaoks kõlbulik polnud?

nt
7 aastat tagasi
Reply to  ...

võib olla tal omad plaanid hoopis 2017 aasta valimistega, kus Haapsalu uut linnapead otsib. Noor mees,jõuab ka ministri portfelli elus kanda.

siin või seal
7 aastat tagasi
Reply to  ...

Karilaid pole kuskilt otsast oma. Siia topitud keskerakonna poliitikat ajama ja ei midagi enamat. Täna siin homme seal, mingit vahet pole.

arusaamatu
7 aastat tagasi

Uskumatu on see, et kesk, kes lõpuks ometi võimule saab, suudab oma ministritega kõik jälle tuksi keerata. Lapseootel Reps, sipupükstes ja võlgades Repinski ja Korb,kellest ilmekas näide on juuniküüditamise avalduse poolt hääletamata jätmine. Keskerakond,mida te teete?

Unesnôiduja
7 aastat tagasi
Reply to  arusaamatu

Nad ei tee mitte kui midagi. Kuni valimisteni jätkab riik samas kraavis. parema kraavi asemel seekord vasakus kraavis. Aga ikka kraavis. No ei saa kuidagi tee peale tagasi.

see
7 aastat tagasi

on puhal poliitika, et Repinski ja Korb on ministrikandidaadid, kui kinnitatakse on venekeelsete häälte püüdjad uuteks kohalikeks kindlustatud. Ei saa küll hösti aru, miks peab meie riiki haldama Mihhail. Repinskil on vist kõrgharidus aga milline ei tea.

Unesnôiduja
7 aastat tagasi
Reply to  see

Olustvere Maamajanduskool. Ehk siis endine sovhoostehnikum. Kesk-eri haridusega on see mees.

to no
7 aastat tagasi

Siiski võib ikkagi Kruusele jääda Eesti kõigeaegade nõrgema põlluministri tiitel…

no
7 aastat tagasi

Martin Repinski ja Mihhail Korbiga on nüüd küll ämbrisse panud.