Sulev Vare asemel läheb Haapsalu Veevärgi nõukogusse Ülo Kalm

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Rannarootsi muuseumi näitus (31)

Ülo Kalm. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus vormistas teisipäeval korralduse esitada neljapäeval toimunud AS’i Haapsalu Veevärk aktsionäride üldkoosolekul ettevõtte nõukogu liikmeks Ülo Kalm. Sama korraldusega kutsutakse Sulev Vare Haapsalu Veevärgi nõukogust tagasi.

Haapsalu linna esindas Haapsalu Veevärgi aktsionäride üldkoosolekul linnapea Urmas Sukles.

„Haapsalu Veevärgi nõukogus tehti muudatus Sulev Vare avalduse alusel. Sulev Vare uus amet keskkonnaameti regioonijuhina ei võimalda tal kuuluda Veevärgi nõukokku huvide konflikti pärast,“ selgitas Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

1. oktoobrist ühendati keskkonnaameti Saare-Lääne-Hiiuregiooniga Pärnu- ja Raplamaa ning selle juhiks on Sulev Vare.
Endine Haapsalu aselinnapea ja Lääne maavanem Sulev Vare juhtis siiani kaht keskkonnaameti regiooni: Pärnu-Viljandi ja 2014. aastast ka Harju-Lääne-Rapla regiooni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
einoh
einoh

nüüd siis sulev kuubis pro sulev ruudus

wpDiscuz