Dirhami lähedal päästeti lekkivalt kaatrilt kolm inimest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Merehädas kaater

Foto: politsei- ja piirivalveamet

 

Politsei ja vabatahtlikud päästsid eile Dirhami lähedal lekkivalt kaatrilt kolm inimest.

Politsei teatel anti pühapäeval, 25. septembril kell 18.15 merevalvekeskusele teada, et Dirhami lähedal on kivi otsa sõitnud kaater, mis lekib ja mille mootor ei ole töökorras.

Kaatril viibis kolm meest, kes kasutasid päästevarustust ja üritasid kaatrisse tunginud vett välja pumbata. Teatele reageeris politseilaev L-112 Valve ja Osmussaare vabatahtlikud merepäästjad.

Kell 19.03 toimetati hädasolijad PPA laeva pardale, mis viis nad Dirhami sadamasse. Päästetud mehed meedikute abi ei vajanud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ja
7 aastat tagasi

ei mitte õhulaev?

merendusentusiast
7 aastat tagasi

Üksik L-täht PPA laevade pardanumbris on nagu pardanumereerimise mõnitus. NATO süsteemis tähistab L muide üldse dessantlaeva (landing).

Kui oli vaja PV likvideerida, siis ok, aga PVL märgise oleks kannatanud ümber teha ka loogiliselt PPL või no ka lihtsalt PL. Ainult L = laev on uskumatult vaimuvaene ja nõme leid. Kaotanud siis tähed üldse! Igaüks saab aru, et see on laev?
Kahju, et meie siseturvalisuse ja mereabi tagamisega tegelevad ametnikud, kes on kitsavõitu silmaringiga ja väeharitud…