Jarro Mihkelson tuli raiespordi MMil kolmandaks

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

 Jarro Mihkelson

Jarro Mihkelson. Foto: erakogu

Raiespordi maailmameistrivõistlustel Poolas Wislas tuli laasimises juunioride arvestuses kolmandale kohale Läänemaa metsaühistu metsameister Jarro Mihkelson. Eestlaste parima tulemuse tegi Taavi Ehrpais, kes sai täiskasvanute maailmameistriks täpsussaagimises.

Eesti meeskond koosseisus Taavi Ehrpais, Tõnu Reinsalu, Sulev Tooming ja Jarro Mihkelson (juunior) tegi väga hea tulemuse ka meeskondlikus teatevõistluses, kus saavutati viies koht. Alla jäädi Šveitsi, Serbia, Liechtensteini ja Soome meeskondadele. Teatevõistlus oli väljaspool maailmameistrivõistluste punktiarvestust.

Raiespordi MMil võisteldi nii individuaalselt kui ka kolmeliikmeliste rahvusmeeskondadena kõigis viies raiedistsipliinis. Individuaalarvestust peeti eraldi seenioride ja juunioride klassis. Igal võistlusalal jälgiti kiirust, täpsust ja turvalisust. Järgmised maailmameistrivõistlused on 2018. aastal Norras. Raiespordi MMi peeti 32. korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments