Purjus juhid põhjustasid neli liiklusõnnetust

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kell 8.00 juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Helme vallas Valga – Uulu maantee 32. kilomeetril, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 22-aastane Jaan sõitis sõiduautoga Audi A4 teelt välja kraavi ja rullus üle katuse. Juht toimetati kontrolliks Valga haiglasse.

Kell 12.23 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Peetri külas Aasa põik 1 vastas, kus 36-aastane naine sõitis sõiduautoga Jaguar S-Type tagant otsa ees peatunud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 22-aastane naine. Sõiduautos Toyota kaasreisijana viibinud 83-aastane Johanna toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 15.25 ajal juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala alevikus Põllu tn 8 juures, kus mootorratast Honda CBR 1000F juhtinud alkoholijoobes 33-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja kaldus külili. Mootorrattur toimetati Rakvere haiglasse.

Kell 15.22 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas A.H.Tammsaare tee ja Laki tänava ristmikul, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 50-aastane Gennadi sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat Variant tagant otsa ees peatunud sõiduautole Mercedes Benz 250T, mida juhtis 78-aastane mees. Volkswageni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 16.19 juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Rõngu alevikus Kooli teel, kus alkoholijoobes 47-aastane Hardi sõitis rolleriga Emeishan teelt välja kraavi. Rollerijuht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments