0

Üdrumal põles auto, Puhtul hein

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästeamet

16. juulil kell 11.41 sai häirekeskus teate Kullamaa vallas Üdrumal Risti-Virtsu maantee ääres süttinud sõiduautost.

Inimesed olid sõidukist välja saanud ja püüdsid autot ise kustutada, kuid tulutult. Päästjate saabudes põles auto lahtise leegiga, põleng lokaliseeriti kell 12.04 ja kustutati. Põlengus keegi kannatada ei saanud, põlengu põhjustas tõenäoliselt mootori süttimine.

16. juulil kell 17.40 sai häirekeskus teate suitsuvinest Hanilas Puhtu ornitoloogiajaama juures. Päästjate kohale jõudes selgus, et põletati varem tehtud heina. Päästjad selgitasid sellise tegevuse ohtlikkust ümbritsevale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz