Linnavalitsus: Aafrika randa tulevad mündilukkudega käimlad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Krokodilli avamine Aafrika rand. Tarmula14

Aafrika rand. Foto Arvo Tarmula

Aafrika rannas külaline tualetti ei pääse, sest sealne kohvik on suletud, vastas linnakülalise kaebusele Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

"Hetkel on võimalik Aafrika randa külastavatel inimestel kasutada Linda tänava juures olevat tualetti, mis on tasuline. Eelmistel aastatel oli võimalik Aafrika rannas oleva kohviku tualetti kasutada siis, kui kohvik oli avatud. Kuna kevadel Aafrika ranna kohviku operaator muutus ning nad ei ole veel kohvikut avanud, siis praegu seda kasutada ei saa," ütles Parbus.

"Linn plaanib lähiajal paigaldada kohviku taga olevatele tualettidele n.ö. mündilukud. Siis on võimalik tualetis käia olenemata kohviku lahtiolekuaegadest ööpäev läbi," sõnas Tõnu Parbus.

Augusti alguseks peaks saama valmis ööpäev läbi avatud mündilukuga tualett Karja 15 turismiinfokeskuse kõrvale, lisas ta.

Täna kirjutas Lääne Elule suvitaja, kes imestas, et Aafrika rannas ei ole üldkasutatavat WC-d, mistõttu inimesed peavad hädaga minema põõsa alla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sorts
7 aastat tagasi

lihtsalt infoks:
Toitoi,Kemmerling jmt firmad küsivad korralike välikäimlate eest 20 euri kuus + 15 euri puhastuskord.
paneks neid promenaadile, aafrika randa, vasikaholmile nii 3tk igale poole ja kord nädalas puhastus. kulu 9x 20 = 180 euri kuus+ 4×135= 540 , kokku 720 euri kuus, 3 suvekuud kokku 2160 euri suve peale.
kas on tõesti nii suur raha linnale, mis ei tea,mida peale hakata ülejäänud 20 000 euriga?

justament
7 aastat tagasi
Reply to  sorts

jätke paar jerusalemma ja betlema reisi ära ja linn saab puhtamaks

adraseadmine
7 aastat tagasi

punasest põlvest peale…

ai-ai
7 aastat tagasi

Mündilaekass täpselt 20-sendine!Kui 2 10-sendist panna vms. , jääb kinni.

Vanamees
7 aastat tagasi

Olemas ju, jätke virin

no
7 aastat tagasi

tillukeses linnas,kus palgal vist vähemal kaks aselinnapead ja muud spetsialistid, ei suudeta nüüd õigeks ajaks probleem lahendada.Kas keegi üldse reaalselt viitsib seal tööd teha ? Paigaldage veel talveks see WC…..

no, no..
7 aastat tagasi
Reply to  no

Ühtegi asja ei tohi ülepeakaela teha. Kõigepealt pakkumised ja hange, siis toote katsetusaeg . Kuna see on mõeldud aastaringseks kasutuseks, siis on vaja vaadata kuidas temperatuurimuutus mõjutab (äkki jääb miinuskraadidega lukk kinni, levi küsimus: kas mobiiliga saab välja helistada ning see sendivärk üks suur või kaks väikest jne.

anna aega atra seada öeldakse.

!
7 aastat tagasi
Reply to  no, no..

nali on see,et siin on lisaks linnapeale veel palgal 3 aselinnapead, aga nemad wc-s ei käi

???
7 aastat tagasi
Reply to  !

See on see rahva veejoomise hulluse tagajärg, aga see häda pole veel kõige hullem kui sirtsutatakse iga posti juures nagu naabri Muri. Asi on halb kui kõik kraanid on kinni ning inimesel tilkagi välja ei tule-siis on neerupuudulikkus ning filtrid umbes.
Linnaisad, ärge pange rahva kannatust proovile. Meie oleme terved inimesed ja nõuame veeväljalaske kohti. Ning tore oleks kui sinna ühe skulptuuri ka saaks nagu Brüsselis, mis muutuks ka omaette vaatamisväärtuseks.

to ka linnaelanik
7 aastat tagasi

ega linnaelanikud pole ainsad,kes WCd kasutavad ja iga nurgatagust tunnevad.Mei räägime ka ju turistidest,kes võibolla esimest korda Haapsallu tulevad.

Kreete
7 aastat tagasi

Hea, et suve lõpuks asi korda saab, kui enam randa asja pole. Oleks ikka varem pidanud juba tegutsema.

Viljo
7 aastat tagasi

no loodame…homme lähen proovin…

...
7 aastat tagasi

Selle ukse avab kuldmünt.

Viljo
7 aastat tagasi

Pihkupeksupealinnas tahaks seksinäljast ka lahti saada…

juss
7 aastat tagasi
Reply to  Viljo

no toksi seent lollakas.