Lihulas avas uksed mõisakohvik

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula suvekohvik. Lihula teataja foto

Lihula mõisakohvik Väike Salong. Lihula Teataja foto

Lihula mõisas on avatud suvekohvik Väike Salong, mida peavad Kadri Valk ja Tuuli Mann.

„Sealne menüü on värske, kerge ja taimne ehk siis täpselt suvele kohane,” kirjutab Lihula Teataja.

„Mõtlesime, et võiks inimestele pakkuda midagi tõeliselt head, seega on meie joogivalikus mahe käsitöökohv ja naturaalsed veinid-õlled ning toiduvalikus tervislikud ja taimsed hõrgutised,” ütles Kadri Valk Lihula Teatajale.

Kohviku idee sündis mullu sügisel, kui Tuuli Mann ja Kadri Valk juhuslikult Lihula mõisas kohtusid. Kadri Valgul oli kohviku loomise mõte juba ammu, Tuuli Mannil oli sel alal varasemast ajast mõningane kogemus olemas – mitu suve tagasi tegeles ta Lihula mõisas väikese galerii-kohviku pidamisega.

Suvekohvik on avatud samadel aegadel kui mõisas asuv turismiinfopunkt ehk siis kolmapäevast pühapäevani kell 11-18, samuti suuremate sündmuste ajal ja ettetellimisel.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lihulas on vahva
5 aastat tagasi

Hea on lugeda ja teada saada, mis mujal maakonnas toredat sünnib. Edu ettevõtjatele. Ja palju häid kliente.

suvenauding
5 aastat tagasi

Olen kaks korda külastanud (ei ole kohalik). Laulupeo ajal oli kuulda kiidusõnu ja eriti kohvi kohta. Artiklis kirjutatu vastab tõele. Teine kord olin emaga läbisõidul, kohvik oli suletud, kuid tüdrukud võtsid vaevaks meid teenindada, tõstsid laua õue kuna pidid lahkuma. Suhtumine jättis sooja ja tetetulnud mulje. Aitäh!