0

Politsei tabas viis joobes juhti ja ühe kihutaja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

politsei symbolfoto

Nädalavahetusel tabas politsei viis joobes juhti ja pidas eil Risti-Virtsu maanteel kinni kihutaja.

Haapsalu jaoskonna patrullitalituse juhi Tarmo Tomsoni sõnul jäi laupäeval Haapsalu lähedal politseinikele vahele viis autojuhti, kellel tuvastati joove. Kõigi viie puhul oli tegemist piirmäära ületamisega, kriminaalses joobes juhte ei tabatud.

Esmaspäeval peatas politsei Risti-Virtsu maanteel noormehe, kes kihutas 180 km/h. Tegemist oli algaja juhiga, kelle sõidukil algaja juhi tunnus vahtraleht.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz