Maanteeameti Haapsalu esindus jääb avatuks kolmel päeval nädalas

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

ark maantee

Maanteeameti Haapsalu büroo Uuemõisas. ARVO TARMULA

Maanteeameti Haapsalu büroo lõpetab tegevuse, selle asemel hakkab olema ameti esindus, mis on avatud senise viie päeva asemel kolm päeva nädalas.

Maanteeameti uue teeninduskohtade struktuuri järgi luuakse oktoobrist neli keskset bürood – Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Pärnus ning nende esindused säilivad igas praeguses maakonnakeskuses.

Lähtuvalt külastajate arvust jätkavad tööd kolmel päeval nädalas Haapsalu, Kärdla, Kuressaare, Rapla, Jõgeva ja Valga esindused ning Põlva esindus ühel päeval nädalas. Täiskoormusel jätkavad tööd Tallinna, Tartu, Rakvere ja Pärnu bürood ning Paide, Saue, Viljandi, Jõhvi, Võru ja Narva esindused.

Maanteeametil on praegu 17 teenindusbürood.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
7 aastat tagasi

Järjekordne näide praeguste valitsuspoliitikute hoolivusest oma rahva suhtes. Ja meie maavanem on vait nagu kult rukkis ja ei protesteeri poole sõnagagi. Ega teeks seda ka siis,kui Haapsalu haigla kinni pandaks. Kurb,aga valimistel tehtud valede valikute eest on süüdi nende valijad.

Juhan
7 aastat tagasi

Koalisatsioonipoliitikud on oma riigi- ja haldusreformiga segi põõrand. Mis on kogu selle reformimise eesmärk. Poliitilinevõim kaugeneb veelgi enam rahvast nn tagatubadesse, mis võimaldab äärmuserakondadel oma populaarsust rahvahulgas kasvatada ning peale järgmisi riigikogu valimisi võimu võtta. Juba võimu juures olles Estexiti käsile võtta. Jätke see ennustus meelde ja kohtume peale riigikogu valimisi uuesti!

kolm
7 aastat tagasi

kõik asutused haapsalus võiks olla avatud kolm päeva nädalas ja ülejäänud kaks päeva võib pärnusse sõita, aga miks mitte üks päev nädalas jne …

abe
7 aastat tagasi

politsei ptrull võiks olla kolmel päeval nädalas kolm tundi.üks tund stokkeri juures oleval ring ristmikul.teine tund bauhoffi nurgataga ja kolmas tund uuemõisa konsumi juures oleva ringi juures

rotipoeg
7 aastat tagasi

järgmine samm vöiks olla politsei/kiirabi/päästeameti valmis- ning lahtioleku ajad muuta E-R 09.00-17.00. samas Haapsalust vöiks need ametiasutused üldse ära kolida Tallinna vöi Pärnusse misjärel käiks Politsei Haapsalus patrullis kolmel päeval nädalas.

rotipoeg
7 aastat tagasi

seda eksamite asja silmas pidasingi

rotipojale
7 aastat tagasi

õige otsus, muuseas eksamit ka enam tulevikus Haapsalus sooritada ei saa, tänane delfi-uudis.

rotipoeg
7 aastat tagasi

lihtsam vist ilma lubadeta edasi söita ning auto rootsi registrisse jätta.