0

Kokkupõrkes Keila-Haapsalu maanteel sai vigastada mootorrattur

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Eile õhtul kell 19.41 põrkas Keila-Haapsalu maantee ja Riisipere-Vasalemma maantee ristmikul Keila poolt Haapsalu suunas liikunud 60-aastane mees sõiduautoga Opel Astra vasakpööret sooritades kokku vastassuunas otse liikunud mootorrattaga Ducati, mida juhtis 30-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 5.32 juhtus liiklusõnnetus Võrumaal Puusepa külas Võru – Räpina mnt 6. kilomeetril, kus 19-aastane naine kaldus esialgsetel andmetel sõiduautoga Audi A4 vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu sõitva veokiga Mitsubishi Canter, mida juhtis 26-aastane mees. Naisterahvas hukkus, veoki juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Kell 9.52 juhtus liiklusõnnetus Jõhvi bussijaama juures, kus 65-aastane Vladimir pidurdas bussiga Irisbus järsult, mille tagajärjel kukkus bussis seisnud 73-aastane naine. Naisterahvas toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Kella 11.15 ajal teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Lastekodu – Liivalaia tänava ristmikul, kus 86-aastane naine ületas Lastekodu tänavat ja sai löögi beežilt sõiduautolt Audi Q5, mis lahkus sündmuskohalt. Sündmuskohal puudub tähistatud ülekäigurada. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kella 11.57 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Ülenurme alevikus Võru maantee ja Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee vahelisel jalakäijatele ettenähtud raudteeületuskohas Tartu-Koidula raudteel. Koidula poole suunduvalt kaubarongilt sai löögi vastu jalgratast 14-aastane poiss, kes saadud löögist kukkus raudteerööbaste kõrvale kraavi. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Kell 12.41 teatati, et Tallinnas mööda Kopli tänava kõnniteed jalgrattal liikunud 11-aastane tüdruk põrkas Kopli 100b juures kokku samal teel samas suunas jalgratturi ees liikunud jalakäijaga, 85-aastase naisega. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Võhmast toimetas eile kiirabi Viljandi haiglasse kontrolli 27-aastase mehe, kes oma sõnul sai vigastada üleeile kella 12.00 paiku juhtunud liiklusõnnetuses Suure-Jaani vallas Jaska-Võhma tee 4,5 km, kus mopeedi juhtinud 46-aastane mees pidurdas ristmikul järsult, kaotas sõiduki üle kontrolli ning kukkus. 27-aastane mees oli mopeedil kaasreisijaks. Liiklusõnnetusega seotud asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 17.50 sooritas 29-aastane mees sõiduautoga Fiat Barchetta Tallinnas Sõle tänavalt Lõime tänavale vasakpööret. Fiatile sõitis tagant otsa kaubik Ford Transit, mida juhtis 33-aastane mees. Fordile sõitis omakorda tagant otsa tema taga liikunud mootorratas Suzuki GSF, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõiguseta 31-aastane mees. Fiati juht ja mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz