0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. juulil

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

 

lel0207001

Läänlaste surmapõhjused

Läänemaal suri mullu vereringeelundite haigustesse 172 inimest. Üldse suri Läänemaal mullu 330 inimest. Tervise arengu instituudi surmapõhjuste registri andmeil on vereringehaigused Läänemaal olnud number üks surmapõhjus 2008. aastast peale.

Kullamaa ja Noarootsi tahavad osavalla staatust

Esmaspäeval koguneb Lääne-Nigula ühinemiskomisjon, et läbi rääkida investeeringute kava ja juhtimiskorraldust. Kaks osalejat – Noarootsi ja Kullamaa – soovivad, et neile jääks ühendvallas osavalla staatus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz