1

Politsei tabas pühade ajal kaheksa roolijoodikut

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Urmas Lauri

politsei kiirus kiltsi5

Pühade ajal hoidis politsei liiklusel tõsisemalt silma peal. Foto Arvo Tarmula

Jaanipühade ajal tugevdatud jõududega väljas olnud politseinikud tabasid nelja päeva jooksul roolist kaheksa joobetunnustega autojuhti.

„Lühikese ajaga oli meil silm liiklusel päris korralikult peal,” tõdes Läänemaa politseijuhi Andrei Taratuhin. Tema sõnul pandi nelja päevaga puhuma 1600 autojuhti – seda nii patrullide poolt kui ka „Kõik puhuvad” reidide käigus. Muuhulgas kontrolliti ka jalgratturite kainust.

Roolist tabati kaheksa joobes juhti, kellest ühel oli nn kriminaalne joove.  

Lisaks autojuhtide kainusele kontrollis politsei ka sõidukiirust. Taratuhini sõnul tabati kuus kiiruseületajat, mis on pühadeaegset tihedat liiklust ja maanteel olnud suuremat kontrolli arvestades üsna hea tulemus.

Üle mõistuse kihutamist politseijuhi sõnul ei olnud, kõige rohkem ületati piirkiirust 33 km/h.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kui
Kui

…meie politsei julgeks eravàrvides patrullida,oleks pilt hoopis nukram….

wpDiscuz