0

Fotogalerii: Läänemaa invaühing tänas sõpru ja abistajaid

Rauno Pukk

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

Eile andis Läänemaa invaühingu juht Madis Ott üle ühingu tänumeened oma toetajatele, abistajatele ja vabatahtlikele. “Kutsusime tänuüritusle need, kes on meid läbi aastate aidanud, et anda tagasi natukenegi selle eest, mis nad on teinud ja toetanud,” ütles ta.

Ettevõtetest tänas invaühing Haapsalu Uksetehast, EstTransi, Aardemaa OÜ-d, Rannarootsi Lihatööstust. Kutsutud oli ka Oru hooldekodu. “Oru hoodekoduga oleme näiteks vajadusel abivahendeid vahetanud,” selgitas Madis Ott.

Tänumeene said ka Peeter Vikman, Simmo Vaiksoo, Krista Einbaum, Kersti Lõhmus, Tõnis Siir ja Kaja Rootare.

Samuti tänas ühing Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalmu, kes on vahendanud sidemeid Rootsi heategevusfondiga ning ka ise ühingule õla alla pannud. Lapimaalt oli külla kutsutud abivahendeid toonud Esko Pekkala.

Tänuüritust modereeris Märt Treier, kontserdiosa sisustas Ulrika Grauberg oma stuudioga ja õed Pihlakad.

invayhingu tanu 1 invayhingu tanu 2 invayhingu tanu 3 invayhingu tanu 4 invayhingu tanu 5 invayhingu tanu 6 invayhingu tanu 7 invayhingu tanu 8 invayhingu tanu 9 invayhingu tanu 10 invayhingu tanu 11 invayhingu tanu 12 invayhingu tanu 13 invayhingu tanu 14 invayhingu tanu 15 invayhingu tanu 16 invayhingu tanu 17 invayhingu tanu 18 invayhingu tanu 19 invayhingu tanu 20 invayhingu tanu 21 invayhingu tanu 22 invayhingu tanu 23 invayhingu tanu 24 invayhingu tanu 25 invayhingu tanu 26 invayhingu tanu 27 invayhingu tanu 28 invayhingu tanu 29 invayhingu tanu 30 invayhingu tanu 31 invayhingu tanu 32 invayhingu tanu 33 invayhingu tanu 34 invayhingu tanu 35 invayhingu tanu 36 invayhingu tanu 37 invayhingu tanu 38 invayhingu tanu 39 invayhingu tanu 40 invayhingu tanu 41 invayhingu tanu 42 invayhingu tanu 43 invayhingu tanu 44 invayhingu tanu 45 invayhingu tanu 46 invayhingu tanu 47 invayhingu tanu 48 invayhingu tanu 49 invayhingu tanu 50 invayhingu tanu 51 invayhingu tanu 52 invayhingu tanu 53 invayhingu tanu 54 invayhingu tanu 55 invayhingu tanu 56

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Hans
Hans

Suurim tänu meie poolt on see, et andsime neile võimaluse meid aidata

wpDiscuz