Läänemaa invaühing tänas toetajaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa invaühingu juht Madis Ott tänab Simmo Vaiksood, kellest oli suur abi ühingu kolmepäevasel reisil. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa invaühingu juht Madis Ott (paremal) tänab Simmo Vaiksood, kellest oli suur abi ühingu kolmepäevasel reisil. Foto: Arvo Tarmula

Reedesel Läänemaa invaühingu tänuüritusel Iloni Imedemaal lausuti häid sõnu toetajatele ja vabatahtlikele, kes möödunud aasta jooksul puuetega inimesi aidanud, kohaletulnud soovisid omakorda palju tuge aastaid ühingut juhtinud Madis Otile.

“Puuetega inimeste elu ei ole midagi erilist, nad vaid otsivad võrdseid võimalusi; selleks on oluline leida üles need, kes aitavad,” sõnas Eesti liikumispuudega inimeste liidu president Ants Leemets.

Tunnustatute hulgas oli nii firmasid kui ka üksikisikuid.

* Haapsalu uksetehas
Toetas ühingu suvist kolmepäevase ekskursiooni Põhja-Eestisse ja Peipsi äärde. Kauaaegne usaldusväärne sõber ja toetaja.

* EstTrans kaubaveod AS
Puuetega inimestel on alati transpordiga probleeme. Tänu Sulev Saarevälja toetusele nii sel kui ka eelnevail aastail on inimesed saanud näha Eesti kaugemaidki paiku.

* Aardemaa OÜ
Aardemaas küsija suu pihta ei lööda. Tänu Aardemaale on kaetud peolauad nii mitmelgi üritusel.

* Haapsalu kutsehariduskeskus
Ühing viib kutsehariduskeskuse ruumes ruumes läbi arvutikoolitusi.

* Läänemaa haigla
Haigla aitab tagada kindlustunde nii reiside ajal kui ka muudel üritustel esmaklassiliselt kokku pandud esmaabikomplektidega.

* Peeter Vikman
Humoorikas, särav ja toetav bussijuht, kes muudab unustamatuks ühingu reisid.
“Kartsin, et poole reisi pealt läheb virinaks, aga ei jõudnud ära oodata – enne jõudsime koju,” ütles Vikman suvisel kolmepäevasel reisil kogetu kohta.

* Vabatahtlikud abistajad vennad Simmo Vaiksoo ja Simre Soon tegid suvisel reisil kõike, mida vaja: lükkasid-tõstsid ratastoole, aitasid söögipauside ajal toitu kätte tuua ja õhtuses peatuspaigas süüa valmistada.

“Järgmisel aastal tahan uuesti reisile kaasa minna,” ütles Vaiksoo. “Teiste aitamine oli vahva kogemus – panna ennast proovile, kuidas hakkama saan.”

Ühingu volikogu liige Krista Kõrge ütles Simmo kohta: “Ilma temata oleks reis ära jäänud. Tõeline päike!”

* Taebla valla sotsiaalnõunik Leili Mutso
Läbi aastate üks maakonna abivalmimaid sotsiaaltöötajaid: otsib, korraldab; kui vaja, sõidab, teeb, toob, viib, lööb kaasa.

* Eve Lemmsalu
Ühingu hea partner, kes teeb selgelt rohkem, kui ta on kohustatud. “Kui üks tee on suletud, leiab ta siiski alati lahenduse.

* Teele pagar
Aastaid ühingu sõidud magusamaks teinud ja toidulaudu katnud.

* AS Linpet ja Maag Lihatööstus toetasid suvist reisiseltskonda lihatoodetega.

* Krista Einbaum
Vabatahtlik toitlustaja, kes toitis reisilisi igas olukorras, kus nälg neid tabas, nii bussis kui ka peatuspaikades.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jaak
11 aastat tagasi

Vahva on tutvuda austusväärsete loeteluga, kes ei ole langenud vaimse või materiaalse rikkuse pohmelli ning samas on tänulikud puudelistele tagasihoidliku abi vastu võtmise eest.