0

Liikluses oli eile tavatult rahulik päev

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Politseilogo

Politsei teatel ei olnud eelmise ööpäeva jooksul mitte ühtki rasket liiklusõnnetust ja purjus juhte tabati ka tavalisest vähem, politseile jäi vahele neli alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

BNSi teatel on tänavu olnud 13 päeva, mil liikluses ei ole keegi viga saanud.
Politsei ei saanud teispäeval teateid ka ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Liikluses oli eile tavatult rahulik päev | Raplamaa Sõnumid

[…] Politsei teatel ei olnud eelmise ööpäeva jooksul mitte ühtki rasket liiklusõnnetust ja purjus juhte tabati ka tavalisest vähem, politseile jäi vahele neli alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti. BNSi teatel on tänavu olnud 13 päeva, mil liikluses ei ole keegi viga saanud. Politsei ei saanud teispäeval teateid ka ärandatud ja leitud sõidukite kohta. Viide allikale: Liikluses oli eile tavatult rahulik päev […]

wpDiscuz