Jaanus Karilaid kandideerib Keskfraktsiooni esimeheks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Keskerakond (05), Karilaid. Tarmula

Jaanus Karilaid. ARVO TARMULA

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid teatas, et ta kandideerib riigikogu keskfraktsiooni esimeheks.

"Tegin positiivse otsuse kandideerimaks riigikogu keskfraktsiooni esimehe kohale, sest paljud riigikogu kolleegid on selleks andnud oma toetuse," teatas Karilaid BNS-ile.

"Kui mulle usaldatakse fraktsiooni juhi roll, soovin hoida 27 liikmelist fraktsiooni ühtse ja tõhusa meeskonnana. Iga keskfraktsiooni liige on suure väärtusega isiksus, keda tuleb edasises meeskonnatöös kõrgelt hinnata," teatas Karilaid. Samas teatas ta, et erakonna liikmed peavad oma esinemistes austama Kongressi ja juhatuse otsuseid.

"Edgar Savisaarele vastandumine on läbi aastate olnud kergem ja hõlpsam tee saavutamaks kiiret poliitilist kapitali. See aga ainult tugevdab paremerakondade võimu. Vihakeele süvendamine poliitiliste konkurentide rõõmuks on lühinägelik ja vastutustundetu," teatas Karilaid.

"Pean vajalikuks taastada võimalikult kiiresti erakonnasisene töörahu, eelkõige tuleb keskenduda ideoloogilisele võitlusele tänase valitsuse väärsammude vastu ning kandvad sillad tuleb luua kõigi erakonna tööorganite vahel. Fraktsiooni juhtkonna ülesanne on kukutada tänane reformierakondlik valitsus ja pakkuda Eestile keskerakondlikuma programmiga Valitsust, mis tähendaks suuri muudatusi eelkõige maksupoliitikas, regionaalpoliitikas ja õiglasemas palgapoliitikas," teatas Karilaid.

Praegu on riigikogu erakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jah
7 aastat tagasi

Tola

uus valitsus
7 aastat tagasi

rahvas ootab juba ammu uut valitsust.

troska
7 aastat tagasi

Karilaid, kas sa ise ka aru saad, millest räägid? Loe nüüd uuesti läbi oma avaldus ja otsusta ära, mida sa tegelikult soovid.. Nagu NLKP kongressi ettekanne..Ja kukutada valitsus, mis on rahva poolt valitud…mine maga ennast välja!

troskale
7 aastat tagasi
Reply to  troska

sa mõtled seda valitsust,kus peaministri reiting on kukkunud allapoole senist madalpunkti? Rahva poolt valitud valitsus…ära nii lolliks rahvast ka pea. Sellise jutu peale soovitaks sulle viinaravi,kaineks magamine ka enam ei aitaks.

e-valitsejad
7 aastat tagasi
Reply to  troska

on leidnud e-augu, mille kaudu lolle valitseda