Novosjolov lunastas olümpiapääsme

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Novosjolov

Nikolai Novosjolov. Foto www.vehklemine.ee 

Vehkleja Nikolai Novosjolov kindlustas täna vaatamata kaotusele Budapesti GP avaringis pääsme Rio olümpiamängudele, kirjutas Postimees.

Novsjolov sai olümpiapääsme tänu sellele, et ka olümpiaedetabeli lähimad jälitajad ei jõudnud täna kaugele. Seejärel kinnitas Eesti Vehklemisliit, et Novosjolov sõidab olümpiale.

"See oli tõesti suurepärane uudis, kuid kahjuks jääb viimane võistlus kripeldama. Lisaks ei saa päris kindlalt öelda, et olen olümpial, enne tahan EOKst kinnituse saada," ütles Novosjolov Postimehele. "Kokkuvõttes pääsesin Riosse, kuna ka konkurendid ebaõnnestusid."

Samas algas olümpiapunktide kogumine juba eelmise aasta kevadel ja Novosjolov jõudis selle aja jooksul kolmel etapil esikümnesse. "See oli pikk ja raske hooaeg, nii füüsiliselt kui emotsionaalselt. Kõigil meestel olid võrdsed võimalused ja mul õnnestus lõpuks vajalik arv punkte kokku saada."

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments