Vormsi merepäästeühing sai aasta merepäästeühingu aunimetus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vormsi Merepääste Selts
Vormsi merepäästeseltsi esindaja Urmo Pollisinski (keskel) võttis siseministrilt vastu tänukirja. Foto siseministeerium

Täna tänas siseminister Hanno Pevkur möödunud aastal erakordse panusega silma paistnud abipolitseinike, vabatahtlike päästjate ja vabatahtlike merepäästjate rühmi ning vabatahtlikku tegevust toetanud organisatsioone ja eraisikuid.

Merepäästeühingutest pälvis 2015. aasta vabatahtliku merepäästeühingu aunimetuse Vormsi Merepääste Selts, mille eesmärk on tagada navigatsioonihooajal mereohutust Lääne-Eesti saarestikus Vormsi, Hiiumaa, Haapsalu ja Noarootsi vahelisel alal.

Lisaks mereohutuse tagamisele on ühing olnud kohalikule kogukonnale toeks ka meditsiinilise abi ehk merekiirabi teenuse osutamisel. Viimase puhul omab ühing lisaks paadiga abistamisele valmidust transportida meedikuid maasturiga raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Merekiirabi teenuse osutamiseks omab ühing ühinguliikmete järjepideva töö tulemusena sõlmitud vastavasisulist lepingut terviseametiga.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noh
8 aastat tagasi

Väikevend ja Karlsson katuselt