0

Endel Apsalon avas Lihula mõisas oma Afganistanile pühendatud fotonäituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

endel apsalon (erakogu) 21. veebruaril avati Lihula mõisa saalis kohaliku ajalooklubi ürituste sarjas kaitseväe kaplani, kapten Endel Apsaloni Afganistanile pühendatud fotonäitus EXODUS. Foto: erakoogu

Näitusel, mis jääb Lihula mõisa saalis avatuks kuni 31. märtsini, võib näha ehedaid portreefotosid keset Afganistani sõjakeerist, vahendas Lihula Teataja.

“Näitan Exoduse loos inimesi, kelle tegevus, olemus, näod jutustavad rohkem kui sõnad. Igas valitud pildis on mitu lugu. On nende endi lugu, minu lugu, sinu – vaataja lugu. Aga vaata pildi sisse, seal on veel mitmeid lugusid,” on kirjutanud fotode autor Endel Apsalon.

Viimasel aastakümnel on Endel Apsalon töötanud sõjaväevaimulikuna Eesti kaitseväes. Kaplanina osales ta kolmel missioonil Afganistanis. Hingehoidja ja fotograafiahuvilisena on ta osanud jäädvustada hetki sõjaväelinnakutes, Eesti sõdurite patrullretkedel ja kohtumistel kohalike afgaanidega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz