0

GALERII: Tantsupidu “Väike Eestimaa” Haapsalu kultuurikeskuses

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Laupäeval, 20 veebruaril oli Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaalis kontsert ”Väike Eestimaa”, mis juhatas sisse Eesti vabariigi 98. aastapäeva tähistamise.

Esinesid tantsurühmad Kalurineiud, Lustlik ja Läki Tantsule. Kontserdi lavastas Ulrika Grauberg.

ARVO TARMULA FOTOD

väike Eestimaa 1 Väike Eestimaa 2 Väike Eestimaa 3 Väike Eestimaa 5 Väike Eestimaa 6 Väike Eestimaa 7 Väike Eestimaa 8 Väike Eestimaa 9 Väike Eestimaa 11 Väike Eestimaa 13 Väike Eestimaa 14 Väike Eestimaa 15 Väike Eestimaa 16 Väike Eestimaa10 Väike Eestimaa12

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz