0

Nigula Piima farmijuhataja kandideerib parima loomakasvataja tiitlile

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Leediküla farm (4)

Tiina Roosalu. ARHIIV

Leedikülas tegutseva Nigula Piima farmijuhataja Tiina Roosalu kandideerib Eesti parima piimaveisekasvataja tiitlile.

Parima loomakasvataja tiitlile kandideerivad veel Marje Pesti (Kaiu LT), Leia Nõojärv (Kehtna Mõisa OÜ), Ene Hunt (FIE), Ain Luukas (Abovo OÜ) ja Arti Silm (Laane Agro OÜ).

Parimad loomakasvatajad selgitab välja maaelu edendamise sihtasutus. Kandidaate parima loomakasvataja tiitlile võivad esitada põllumeeste liidud, tõuloomakasvatajate ühistud, veterinaar- ja toiduamet, jõudluskontrolli keskus ja maaülikool. Parimale piimakarjakasvatajale ja parimale lihaveisekasvatajale annab autasu üle maaeluminister vabariigi aastapäeval.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Spetsialist
Spetsialist

Spetsialist nr 1 Läänemaal kindlasti kui mitte terves Eestis

wpDiscuz