Lääne Elu paberleht neljapäeval, 18. veebruaril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

lel1802001

Lääne-Nigula pole hiigelvalla loomisega nõus

Kolmapäeval lükkas Lääne-Nigula vallavolikogu üksmeelselt tagasi Kullamaa ettepaneku läbirääkimiste alustamiseks Läänemaale ühise omavalitsuse moodustamiseks. Ühinemisläbirääkimisi jätkatakse kitsamas ringis naabervaldade Kullamaa, Nõva, Noarootsi ja Martnaga.

Läänemaa riigiteede hooldaja Warren Safety sai hoiatustrahvi

Läänemaa riigimaanteede hooldaja Warren Safety ei tulnud eelmisel nädalavahetusel teede hooldamisega toime ja sai hoiatustrahvi.

Esmaspäeval kohtusid Läänemaa uue teehooldaja ja maanteeameti esindaja Warren Safety siinses tugipunktis Kalda karjääris, et arutada hooldes esinenud vajakajäämisi ja nende põhjusi.
„Maanteeamet on teinud hooldajale mahaarvamise, mis on sisuliselt hoiatustrahv. Eesmärk on, et hooldaja võtaks oma tööd tõsisemalt,“ ütles maanteeameti Lääne regiooni hooldeosakonna peaspetsialist Tiit Ruut ja lisas praegu ei ole hooldaja mahaarvamise aktile alla kirjutatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teadja
8 aastat tagasi

Palun selgita, mis maksu kogub kohalik omavalitsus? Pole küll kuulnudki. Ja teehoolduse osas on juttu olnud riigi maanteeameti kvaliteedist, mitte valla omast

Pupujuku
8 aastat tagasi

Hääletasin ka valdade liitmise poolt aga nüüd hääletaks juba vastu. Üks argument oli tookord kulude kokkuhoid, kas maksud on langenud? ametnike kogu palgakulu kokku on langenud (see viimene huvitaks kohe väga, sest oli liitumise kõige kõvem argument)? Sellel nn. suurvallal siin Läänemaal kadus gümnaasium üldse ära, teehooldus läks kehvemaks. Ei suuda midagi positiivset näha.

on+aeg.
8 aastat tagasi

No mis korralikust teede hooldusest siin juttu saab olla kui uuel teehooldajal pole kuskil mujal tõõ korraldusest rääkida kui Kalda karjääris.Endine teede hooldaja tegi oma tõõd hästi,aga nagu meil ikka Eestis kombeks,mis hästi see tuleb hävitada!!!????

nüüd
8 aastat tagasi

nagu parteilasele kohane, et kui ei tulnud tööga toime peaks sillaehitajast külvivolinik nagu parteipileti lauale panema tagasi astuma