0

Ühisgümnaasiumi muusikali piletid tulid müüki

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

muusikal18

Muusikali proov. Arvo Tarmula foto

Läänemaa ühisgümnaasiumi kantseleis tulid muusikali piletid müüki eile. Piletilevist saab ühisgümnaasiumi muusikali pileteid osta läinud nädalast.

Läänemaa ühisgümnaasiumi juhiabi Katrin Seppel ütles, et piletilevist on müüdud 120 piletit.

„Kantseleist lähevad järjest,” ütles Seppel.

Läänemaa ühisgümnaasiumi muusikal „Valeühendus” esietendub 10. märtsil Haapsalu kultuurikeskuses. Kokku antakse 10.-12. märtsil kolm etendust. Kultuurikeskuse saalis on 500 kohta, nii et etendust pääseb vaatama 1 500 inimest. Täiskasvanule maksab pilet seitse eurot, õpilasele viis eurot. Etendus kestab tunni ja 15 minutit.

Muusikali libreto autor on Eva-Maria Brock, lavastaja on Kai Tarmula.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz