Sotside liidrid tulevad Läänemaale, Nestor ja Padar kohtuvad rahvaga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

nestor Foto: Arvo Tarmula

Eiki Nestor Haapsalus. ARVO TARMULA

Reedel ja laupäeval tuleb suur sotside dessant Läänemaale, külla sõidavad erakonna esimees Jevgeni Ossinovski ja riigikogu esimees Eiki Nestor.

Nestor kohtub Haapsalus sotsiaalmajas kell 13 rahvaga. Päevakava järgi tuleb jutuks sotsiaalteema.

Ossinovski kohtub ennelõunal Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmusega, et rääkida haridse rahastamisest ja haldusreformist. Seejärel käib ta Haapsalu taastusravihaiglas ja Läänemaa haiglas ning kohtub päästejuhi Andres Liiviga.

Riigikogu liige Mihkel Raud väisab lõuna ajal Haapsalu kutsehariduskeskust.

Riigikogu liikmed, endised põllumajandusministrid Jaanus Marrandi ja Ivari Padar käivad aga Ristl, Piirsalus ja Martnas. Kell 13 kohtuvad Piirsalu seltsimajas rahvaga, kell 15 aga Martna päevakeskuses talumeestega.

Endine majandusminister Urve Palo aga väisab samal päeval Lihulat ja Virtsut. Lihula vallavanem ja volikogu esimees tervitavad teda kell 10 Kasari jõel. Sealt läheb sõit Lihula mõisamäele ja Virtsu ning Kõmsile.

Sotside liidrid söövad Haapsalus kell 7 õhtust ja kohtuvad Läänemaa sotsidega.

Laupäeval hommikul on aga Haapsalu kultuurikeskuses erakonna volikogu ja juhatuse koosolekud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kus on
8 aastat tagasi

…vòimul sotsid,seal on maksutòus ja multi- kulti. Nagu Rootsis. Aga vaevalt keegi oma lastele sellist tulevikku tahab. Kui mina vallavanem oleks,lùkkaks telefoni vàlja vòi jààks haigeks….

kaks inimest
8 aastat tagasi

pole just ju väga suur dessant?

aris
8 aastat tagasi

Ja mis teist kasu on? Erakonna juht istub oma isa tissiotsas ja sealt maalt lõppeb ka minu usaldus selle erakonna vastu. Kahju aga nii on. Kõik muu jutt mis mingid tegelased nagu Nestor jms räägivad on ainult soe õhk niiskes talves.

Kas eesti on tallinn
8 aastat tagasi

ja lääne virumaa ja tartu?omavaklitsustel peaks olema palju rohkem võimu ja raha et nad saaks omavalitsust arendada.Ma ennustan et järgmistel valimistel on sotside toetus veel kukkunud.

tullakse
8 aastat tagasi

kooselajaid värbama