0

Maadleja Reimo Milva tuli Haapsalus ülekaalukalt Eesti meistriks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reimo Milva heitel 6. veebr 2016

Reimo Milva heitel. Foto: Maria Kilk

 

Laupäeval, 6. veebruaril Haapsalu spordihoones peetud juunioride (U20) Eesti meistrivõistlustel Kreeka-Rooma maadluses esindas Läänemaad 5 noorsportlast: 3 Lihulast ja 2 Haapsalust. Parima tulemuse tegi kuni 84 kg kehakaalus võistelnud Reimo Milva, kes tuli suure ülekaaluga Eesti meistriks.

Samas kehakaalus saavutas Lihulat esindanud Fred Martin Mägi kolmanda koha. 

Kehakaalus kuni 96 kg võistelnud Joonas Kaskmäe Lihulast ja kuni 74 kg kehakaalus võistelnud Lauri Leier Haapsalu Dünamost saavutasid mõlemad oma kehakaaludes hõbemedalid. Lihulat esindanud Markus Pastjan saavutas kuni 74 kg kehakaalus 8. koha. 

Üheteistkümne maakonna konkurentsis saavutas Läänemaa Harjumaa ja Lääne-Virumaa järel suurepärase kolmanda koha. Klubide arvestuses saavutas Haapsalu Dünamo 5. koha ja Lihula Leola jäi jagama 8.–9. kohta. Osales 21 maadlusklubi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz