0

Läänemaa uus teehooldaja keeldus oma tegevuse kohta selgituste andmisest

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Lääne Elu palus tulevast koostööd Lääne Teedega kommenteerida ka riigihanke võitnud OÜ-l Warren Safety ja Leonhard Weiss Viater Ehituse AS-il. Paraku ei soostunud suurfirmad Lääne Eluga sel teemal rääkima, põhjendades keeldumist sellega, et Läänemaa ettevõtte endiste töötajate palkamine ja võimalik alltöövõtt on kahe eraettevõtte vaheline asi, mida leheveergudel ei käsitleta. Kuna aga tööd Läänemaa teedel pole veel alustatud, ei saa ka teehooldusest enne paari nädalat midagi rääkida.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kübe
Kübe

Kaks nädalat siis teid ei hooldata?

viira
viira

Mida siin hooldada kui vihma ladistab sadada iga päev!

Johannes
Johannes

Õige jutt Läänemaa uuelt teehooldajalt, sest aja kirjanikud keeravad nagunii kogu saadud info peapeale, otsides selgituse sisust olematut konflikti, mida leheveergudel mahamüüa.

jah
jah

Mehe jutt

wpDiscuz