Läänemaa uus teehooldaja keeldus oma tegevuse kohta selgituste andmisest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Lääne Elu palus tulevast koostööd Lääne Teedega kommenteerida ka riigihanke võitnud OÜ-l Warren Safety ja Leonhard Weiss Viater Ehituse AS-il. Paraku ei soostunud suurfirmad Lääne Eluga sel teemal rääkima, põhjendades keeldumist sellega, et Läänemaa ettevõtte endiste töötajate palkamine ja võimalik alltöövõtt on kahe eraettevõtte vaheline asi, mida leheveergudel ei käsitleta. Kuna aga tööd Läänemaa teedel pole veel alustatud, ei saa ka teehooldusest enne paari nädalat midagi rääkida.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
8 aastat tagasi

Kaks nädalat siis teid ei hooldata?

viira
8 aastat tagasi
Reply to  Kübe

Mida siin hooldada kui vihma ladistab sadada iga päev!

Johannes
8 aastat tagasi

Õige jutt Läänemaa uuelt teehooldajalt, sest aja kirjanikud keeravad nagunii kogu saadud info peapeale, otsides selgituse sisust olematut konflikti, mida leheveergudel mahamüüa.

jah
8 aastat tagasi

Mehe jutt