Täna selguvad Ridala valla saalihokimeistrid

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Saalihoki rahvaliiga Taeblas

Saalihoki rahvaliiga võistlus Taeblas. VALERI LARIONOV

Täna selguvad Panga küla spordisaalis Ridala valla parimad saalihokimängijad.

„Loodan, et tuleb päris palju võistkondi,” ütles Ridala valla spordispetsialist Eveli Maripuu. Et eelregistreerimist ei ole, ei osanud ta öelda, kui palju osalejaid tuleb. Registreerimine algab 15 minuti enne võistlust ehk 12.45.

Maripuu lootis rohket osavõttu, sest saalihoki muutub üha populaarsemaks ja vallasisest esivõistlust on peetud ka juba mitu aastat. Saalihokit mängitakse usinasti Panga küla spordisaalis, aga ka Võnnus, Jõõdres ja mujal on saalihoki populaarne.

Osalejal peab olema mingi seos Ridala vallaga: kas elu- või töökoht, õppimine, suvekodu vm. Võistkonnas on kuni 5 mängijat (väljakul korraga 3+1). Võistkonnas peab olema vähemalt üks alla 18aastane mängija. Maripuu pakkus, et noorimaid osalejad on 11-12aastased, vanemad üle 30.

Võistlus algab täna kl 13 Panga küla spordisaalis.

.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments