0

Nõva saalihokinaiskond sai ülinapi võidu

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Nõva saalihokinaiskond

Nõva võidukas saalihokinaiskond koos treeneritega. ENN KERGE

Läänemaa 2016. aasta naiste saalihoki meistrivõistlused võitis ülinapilt Nõva, Noarootsi oli teine.

Mõlemad võistkonnad lõpetasid turniiri võrdse punktide arvuga. Et omavaheline kohtumine lõppes viigiga, sai määravaks väravate üldine vahe. Selles arvestuses tõi konkurendist üks enam löödud värav Nõvale meistritiitli ja kuldmedalid.

Kolmanda koha ja pronksmedali võitis Palivere.

Kokku osales viis naiskonda. Statistikatabelis kogus kõige enam, 14 resultatiivsuspunkti Kati Kütisaar (Nõva), kes sai kirja 11 väravat ja andis 3 resultatiivset söötu. Järgnesid Ulrika Tülp (Palivere) 12 (12 +0) ja Darja Voog (Nõva) 12 (4 + 8) punktiga.

Võitjate võistkonnas mängisid Aive Ööbik, Luule Ollema, Mariann Pauls, Elena Heinorg, Marina Feinman, Kati Kütisaar, Darja Voog ja Pille Heinleht.

Naiskonna treenerid on Tormi Voog ja Tauri Voog.

Meistrivõistluste parimaks mängijaks valiti Kati Kütisaar ja parimaks väravavahiks Daisy Neemrand.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz