Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi pidas hooaja lõpupidu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lihula jalgpalliklubi

Jaanus Getreu endiste õpilastega, kes on jõudnud Pärnu JK Vaprus ridadesse: Rasmus Nikkel, Kristjan Kadakas ja Karl Mäger.  MAARJA JALAKAS

Üheksandat aastat kutsus Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tänuõhtule jalgpallurid, lapsevanemad, toetajad ja sõbrad, et võtta kokku möödunud jalgpallihooaeg. Et seekord oli hooaja lõpupidu uue aasta alguses, võib seda nimetada ka uue hooaja avaürituseks, kirjutab klubi treener Jaanus Getreu Lihula Teatajas.

Peole tuli 90 noort jalgpallurit, lapsevanemat ja klubi toetajat. Kõiki klubi noorsportlasi autasustati tänu- ja auhinnakarikaga. Klubi tänas ka toetajaid, kuid tublisid abilisi oli rohkem kui auhinnalaud võimaldas.

„Oleme rõõmsad, et meie klubis treenivad tublid lapsed. Oleme tänulikud, et meil on tublid lapsevanemad, kelle lapsed tulevad alati rõõmsatujuliselt ja hoolitsetult treeningule,” kirjutab Getreu. Ta tunnistab, et sellist õpikeskkonda, millega on rahul kõik osapooled, ei ole lihtne tagada.
Seepärast peavadki lapsed, treenerid ja lapsevanemad oma rolli tõsiselt suhtuma. Eelkõige aga peab laps ise olema kohusetundlik.

Klubis harjutab 70 noorsportlast.

Lapsevanemad peavad sellist tänuüritus vajalikuks, sest ega üksteist väga hästi ei tunta. Selleks on klubil ka näiteks lastekaitsepäeva jalgpalliturniir, kus lapsevanemad oma võistkonnaga oma lastele jalgpallis vastu astuvad.

Peoõhtu külaline Triin Vellemäe, Läänemaa JK noortetreener, ei olnud kitsi Lihula klubi kiitmisega.

Uus jalgpalliaasta on alanud, Lihula gümnaasiumi poisid on tulnud juba Läänema koolide meistriks. Märtsini on palju saaliturniire. Kevadel alustavad Eesti noorte meistrivõistlustel mängimist U14 meeskond. Klubi B-klassi naiskond valmistub Eesti noorte meistrivõistlusteks liituma Tallinna Kalevi naiskonnaga.

Sügisel aga täitub klubil juba 22. tegevusaasta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments