Vabariigi aastapäevakontserdi kunstiline juht on Tõnu Kaljuste

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Vabariigi aastapäevakontserdi kunstiline juht ja dirigent on tänavu Tõnu Kaljuste (pildil), kunstnik Reet Aus ja videokunstnik Taavi Varm, teatas Delfi. Esinejaid presidendi kantselei ei avalikusta, aga peo läbiv teema on hõbevalge.

Tänavu on nii iseseisvuspäeva kaitseväe paraad, pidulik kontsert kui ka sellele järgnev riigipea vastuvõtt Tallinnas. Kontsert ja vastuvõtt on Estonia teatri- ja kontserdimajas, kuhu oodatakse umbes 950 külalist.

2014. aastal oli 24. veebruari paraad, kontsert ja vastuvõtt Pärnus. Pärnu kontserdimajas oli kutsutuid ligi 800. Mullu oli pidulik aastapäevakontsert ja vastuvõtt Jõhvi kontserdimajas, kus külalisi oli ligi 900. Paraad oli Narvas.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments