Maavanem: koridori broneerimine ei tähenda, et ehitamine on otsustatud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Neeme Suur (3)

Praegu on käsil maakonnaplaneeringu koostamine ja püsiühendus on üks osa Noarootsi valla üldplaneeringust, millega me kindlasti arvestame – maakonnaplaneeringus on ettepanek broneerida Noarootsi püsiühenduse tarvis koridor. Sama puudutab ka püsiühendust Saaremaaga, mille puhul on meil majandusministeeriumist kindel suunis – maakonnaplaneering peab määrama Saaremaa püsiühenduse maaletulemise koridori. Seega peame ka Virtsus tegema sama mis Noarootsis. See ei tähenda, et ühenduste ehitamine on otsustatud ja läheb homme lahti.

Neeme Suur,

Lääne maavanem

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Osteti+ära
8 aastat tagasi

Selle asemel, et ise Noarootsi turismile huvitavamaks teha, on ju mugavam Haapsalu reklaamimise, korrashoiu, turistide suurendamiseks vaeva ja kulutuste tegemise tuules kasu lõigata. Lõuna-Eesti turismitalud on nutikad, ja hakkama saanud, aga kas läänlased on siis lahjemad?

Tihke Libemokk
8 aastat tagasi

Aga kuhu jààb siis Vormsi metroo ?Inimesi tuleb kohelda vordselt,ka nemad tahavad liikuda. ?