0

Politsei otsib Laiküla liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

PolitseilogoEsmaspäeval, 18. jaanuaril kell 12.20 paiku sõitis Risti-Virtsu-Kuressaare maantee 29. kilomeetril, Laiküla ristmiku juures teelt välja poolhaakega sadulveok Scania.

Haapsalu politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman ütles, et autojuhi sõnul hakkas auto vibama ja kaotas juhitavuse. Selleks, et välja selgitada, kas õnnetuse võis ka mingi muu põhjus olla, palub politsei kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust politseiga telefonil 473 2845 või e-posti aadressil andrus.kleeman@politsei.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz