0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 19. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1901001

Läänemaa haigla rasked valikud

Umbes 3,6 miljoni euroga, mida lubab haigekassa Läänemaa haiglale selleks aastaks, peaks haigla kaotama kaks-kolm arsti töökoha või sulgema haigla 1,5 kuuks. Läänemaa haigla peaarst Tõnis Siir ütles, et haigla otsib lahendusi, kuidas järjekordse kärpega võimalikult valutult toime tulla.

Valida halva ja halvema vahel

Kolumnist Aidi Vallik kirjutab Indias vangis olevatele Eesti laevakaitsjatele mõeldes, et võib-olla on nüüd koht, kus peab otsustama, kas enda otsekui süüditunnistamisega kaotada osa oma eneseväärikusest, ja saada selle hinnaga ikkagi koju ära, või jääda Indiasse oma tõde ja õigust taga nõudma veel ei tea kui määramatuks ajaks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
väga hea küsimus
väga hea küsimus
PERHiga liitumise juures oli ainult positiivse pildi maalimine tõesti väga hoogne. Huvitav, kuidas Eestis ikka nö. rahva arvamused alati täide lähevad. Iga suurema muutuse juures kõlanud skeptikute ütlused täituvad sisuliselt 1 aasta jooksul. Võiks täitsa kihla hakata vedama, kui kiiresti. Samas tekib mõte- äkki võtaks vahel seda rahva arvamust kuulda, et järjekordseid ämbreid natuke vähem oleks või need väiksemad oleks. On strateegilise mõtlemise küsimus- kas me arutame asju sellest otsast, et oi rahvaarv väheneb hakkab kibekiiresti vähendama erinevaid teenuseid, sulgema apteeke ja bussiliine. Tulemusena suureneb inimeste väljavool veelgi. Või võtame konkreetselt eesmärgiks inimestele paremate (JA SEE EI TÄHENDA VÄHEMATE JA… Loe rohkem »
Karuott
Karuott

valida saab kiire ja piinarikka surma vahel..hinnakiri on haigekassas kinnitamisel…

...
...

Sukles, kas selleks me PERH-i siis nii väga tahtsimegi, et oma inimesed kaotaksid töökohad?

Hillar
Hillar

keegi on õigel teel………….

jah
jah

likvideerime haigla ja teeme velskripunkti asemele, kiirabi ju lausa velskrid, tee suu lahti ja ütle aaaaaaaaaaaaa, saaks ka KOV-i 16 aastane hakkama

gr
gr

PERH-iga liitudes pidi ju lausa õnn õuele tulema ja arstiabi paranema…

wpDiscuz