0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 9. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel0901001

Kullamaa jahimehed küttisid sel nädalal kaks hunti

Üks hunt kütiti esmaspäeval Kullamaa, teine neljapäeval Martna vallas. Kui Rõude kandis Patsu küla lähistel kolme-nelja-aastase isahundi küttinud Kullamaa jahimees Erki Smitt on varemgi hunte lasknud, siis Kullamaal Leila küla lähedal kütitud kolemaastane isahunt oli Kullamaa jahimehele Hendrik Ströömile esimene.

Edda Pauksoni horoskoop

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
läänemaalane
läänemaalane

Miks propageeritakse juba ka maakonnalehes tapmist?
Selle asemel võiks olla toredaid lugusid loodusest ja kasvõi näiteks metsloomadest, kuidas nad selle käreda pakasega ja lumega hakkama saavad.
Või siis vähemalt võiks olla vettpidav põhjendus, miks on vaja looduses praeguse toidukülluse ajastul üldse jahtida ja tappa? Loodus reguleerib end suurepäraselt ise kui “looduse kroon” – inimene seda tasakaalu paigast ära ei vii.

prr
prr

nõus Madisega ,selliseid asju ei peaks näitama.

Madis
Madis

Mind väga häirib tänase lehe esikaanel olev surnud hundi korjus.

wpDiscuz