Vanakinos tuleb pidu kahes saalis

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

12003332_963822326990265_555047886838628858_nHaapsalu Vanakino. Foto: Facebook

Esimest korda korraldatakse Haapsalu Vanakinos aastavahetuspidu kahes saalis. Peo projektijuhi Jürgen Visnapuu sõnul on eelmised peod osutunud nii populaarseks, et tuli ruumi juurde leida. „Planeerisime 350 külastajat, kohapeale tuli 500,” ütles Visnapuu.

Kahe ruumi tõttu pakub Vanakino tänavu ka suuremat muusikavalikut. Väikeses saalis hoiab piduliste tuju üleval Eesti üks kuulsamaid naisplaadikeerutajaid Diana Dunkel ja lätlanna esinejanimega Foxy Mandy.

„Naised on lubanud meeleolu tõstmiseks pidada maha muusikalise duelli,” rääkis Visnapuu.

Suures saalis teeb elavat muusikat Subleon. „Rahulikum ja progressiivsem, sobib pigem üle 25aastatele,” tutvustas Visnapuu.

Korraldajad tahavad jagada hulga loosiauhindu, need loositakse välja kõigi külastajate vahel. Eelmüügis on 200 peopiletit.

Uksed avatakse alles pärast südaööd, et kõik saaksid rahulikult uue aasta jõulukuuse all vastu võtta. Pidu kestab kella kuueni hommikul.

Sissepääs on kohapeal 8, eelmüügist 6 eurot. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments