Lääne-Nigula vallavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Taebla tammepargi maa-ala detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalik väljapanek

Lääne-Nigula vallavolikogu võttis 17.12.2015 otsusega nr 70 vastu Taebla tammepargi maa-ala detailplaneeringu.
Planeeritav ala paikneb Taebla alevikus Hämariku tee, Uue tänava, Nurme tänava ja Pihlaka kergliiklustee vahelisel alal. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on planeerida aleviku väikeelamuala, tööstusala ja korruselamuala vahelisele alale puhkeala, kuhu saab rajada tammepargi koos jaanituleplatsi, laste mänguväljaku, kõnniteede ja kergliiklusteedega. Planeeringuga määratakse haljasalade ja liikluspindade maaüksuste piirid, parkimis- ja liikluskorraldus, haljastuse ja heakorra põhimõtted. Määratakse krunt olemasolevale veepumbajaamale. Planeering muudab kehtivat Taebla valla üldplaneeringut
Detailplaneeringu avalik väljapanek on 11. jaanuarist kuni 8. veebruarini Lääne-Nigula vallamajas (Haapsalu mnt 6, Taebla alevik, Lääne maakond) ja vallavalitsuse kodulehel.

Lääne-Nigula Vallavalitsus

Turbali kinnistu
detailplaneeringu
algatamine

Lääne-Nigula vallavalitsus algatas 29. detsembri 2015 istungil korraldusega nr 588 Kadarpiku külas asuva Turbali kinnistu detailplaneeringu, pindalaga u 2,5 ha.
Detailplaneeringu algatamise eesmärgiks on Turbali kinnistu arendamine, ruumilise terviklahenduse loomine. Maa-ala on hoonestamata, siin paiknevad endise EPT kauplus-söökla varemed.
Planeering ei muuda kehtivat Taebla valla üldplaneeringut. Lähtudes eelhinnangust otsustati mitte algatada planeeringule keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Täpsemat informatsiooni detailplaneeringu kohta leiab valla kodulehelt: http://www.laanenigula.ee/detailplaneeringud

Lääne-Nigula Vallavalits

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments