Olümpiakomitee ja Coca-Cola korraldavad Haapsalus vastlapäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

vastlad1

Coca-Cola ja Eesti Olümpiakomitee koostöös tuleb Haapsalus vastlapäevaüritus. Foto arhiiv

Coca-Cola koos Eesti Olümpiakomiteega toetab Eesti eri paigus, sealhulgas ka Haapsalus toimuvaid vastlapäevaüritusi, kuhu kõik on oodatud osalema ja aktiivset liikumist nautima nii koos pere ja sõpradega, kui ka üksi.

Coca-Cola traditsioonilise heategevusliku jõulukampaania fookuseks on selle aastal liikumisharrastus ja liikuv eluviis, mille edendamisse panustatakse 10 000 eurot.  

Vastlapäeva pereüritused saavad teoks kuues Eesti linnas: Tallinnas, Tartus, Narvas, Põlvas, Paides ja Haapsalus. Üritused viiakse läbi koostöös kohalike omavalitsustega.

Eesti Olümpiakomitee peasekretäri Siim Suklese sõnul on positiivne, et Eestis tegutseb aina enam ettevõtteid, kes liikumise olulisusele tähelepanu pööravad ja sinna ka panustavad. „Vastlapäev on üks meie rahvustraditsioone, mille tähistamise osaks on ka aktiivne liikumine. On hea meel, et Coca-Cola abiga saame liikumise kasulikkust taaskord tugevamalt rõhutada ja pakkuda paljudele inimestele toreda pere ja sõpradega koos veedetud liikumist täis päeva.“

Coca-Cola Baltikumi avalike suhete juhi Jaanus Pautsi sõnul on ettevõtte eesmärgiks rõhutada liikumise ja tervislike eluviiside tähtsust ning panna inimesed üle Eesti senisest rohkem liikuma. „Tahame kutsuda perekondi koos aktiivsed olema ja üheskoos sportlikult aega veetma ning üle Eesti toimuvad vastlapäeva üritused on üks hea võimalus kuidas koos perega aktiivselt ja lõbusalt aega veeta. Lisaks vastlapäeva üritustele jätkab Coca-Cola liikumisharrastuse toetamist ja koostöös Eesti Olümpiakomiteega viiakse aasta jooksul läbi erinevaid liikumisüritusi,“ sõnas Coca-Cola Baltikumi avalike suhete juht Jaanus Pauts.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments