Noarootsi kauneim kodu asub Österbys

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

17. korda valla kaunimat kodu valinud Noarootsi kuulutas 2015. aasta kaunimaks koduks Evelin ja Erkki Kivi kodu Österby külas Ulase kinnistul, kirjutas Noarootsi Valla Teataja. 

Kauni kodu omanikud saavad valla poolt tänukirja, valla lipuvärvides mastivimpli ja teemakohase seinaplaadi.

Noarootsi kodud on tänavu pälvinud tunnustust ka kaugemal. Eesti Kodukaunistamise Ühenduse poolt korraldataval üle-eestilisel konkursil „Kaunis Eesti Kodu“ tunnistati üheks Eesti kaunimaks koduks Helju ja Arder Väli Nurga talu Dirhami külas. Võitjaid autasustas kodukaunistamise liikumise patroon president Toomas Hendrik Ilves. Kaunite kodude omanikke tunnustatakse tänukirja, teemakohase seinaplaadi ja raamatuga. 

Riigihalduse ministri tunnustuse Eesti kaunite kodude omanikele eeskujulike ja silmapaistva töö eest koduümbruse heakorrastamisel ning kaunistamisel said sel aastal Noarootsi vallast Maie Lilleorg ja Avo Tomikas Sutlepa külast ning Helju ja Arder Väli Dirhami külast. Ministri tunnustuseks on tänukiri ja rahvusvärvides mastivimpel.

Ajakiri Maakodu valis Eesti 2015. aasta kaunimaks maakoduks Peeter Lepiku ja Viivi Vaaraku Kadaka talu Einbi külas. Peaauhinnaks on uhke iglusaun.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
8 aastat tagasi

Palju õnne!