Eestlased armastavad kinkida raamatuid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lasteraamat arvo tarmula (1)

Arvo Tarmula foto

Ferratum Groupi korraldatud jõulubaromeetri uuringu andmeil kulutatakse Eestis kõige enam raha raamatutele, need on tänavu eestlase lemmikjõulukingitus (22,9 protsenti).

 

Järgnevad alkohoolsed joogid (14,8 protsenti), meelelahutusürituste pääsmed ning muud pere heaolu suurendavad kingid (10,6 protsenti). Eestlased plaanivad jõuluostudele kulutada 73 protsenti enam kui mullu.

 

Lätis ja Leedus ostetakse jõuludeks kõige enam mänguasju ja mänge (Lätis 24,7, Leedus 20,7 protsenti). Teisel kohal on maiustused ja luksuslikud toidukaubad (Lätis 17,2; Leedus 15,7 protsenti). Raamatute kinkimine on Lätis kolmandal kohal (14,9), Leedus on populaarsuselt kolmandal kohal ilutooted (15,1 protsenti). 

 

Ferratum Groupi jõulubaromeetri selle aasta uuring korraldati 21 riigis. Osalejad olid Ferratum Groupi kliendid 14 205 majapidamisest, kelle netosissetulek oli 805–10 350 eurot kuus. 

 

Enriika Liiv

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments