Noorte jalgpallikarikavõistlusi juhib Läänemaa JK I

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuue võistkonna osavõtul peeti Lihulas maha Läänemaa noorte jalgpalli karikavõistluste teine etapp, mis oli ühtlasi esimene saalietapp. 

Läänemaa karikavõistlustel võistlevad noored, 2006-2008. aastal sündinud jalgpallilapsed. Turniiril osales seni mänginud kolm Läänemaa JK võistkonda, Palivere SK ja Lõuna-Läänemaa JK. Teisel etapil lisandus Vatla JK, kes oma 18 õpilasega algkoolist on treener Priit Teini juhendamisel komplekteerinud korraliku ja löögijõulise võistkonna.

Esimese etapiga võrreldes olid teise etapi mängud märksa pingelisemad. Et saalijalgpall on hoopis teistsugune mäng, rõhutas ka Läänemaa JK kahe jalgpallipoisi lapsevanem Elen Kuli, kes igal noortevõistlusel lastele kaasa elab. 

Palju oli ülihuvitavaid mänge: Lõuna-Läänemaa JK viik Vatla JK-ga, Palivere SK viik Lõuna-Läänemaa JK-ga, rida üheväravalisi võite võistkondade vahel. Kuid päeva nael oli otsustav kohtumine Palivere SK ja Läänemaa JK I võistkonna vahel. Palivere SK pääses kiirelt 2:0 juhtima ning võit ja ühtlasi ka turniirivõit oli juba paistmas, kui mängu viimasel sekundil Robi Suder suurepärase karistuslöögiga seisu viigistas. 

Nii läks ka karikavõistluste teise etapi võit Läänemaa JK I-le (Robi Suder, Arti Viispert, Uku Toomas Rand, Kert Markus Vare, Hendrik Soome, Joosep Vingissaar, Tristar Leppik. Treener Aavo Tomingas)

Teise koha sai Palivere SK (treener Väino Munskind), kolmanda koha Lõuna-Läänemaa JK (treener Jaanus Getreu), järgnesid Vatla JK (treener Priit Tein), Läänemaa JK II ja Läänemaa III (treener Triin Vellemäe).

Peale kahte etappi on karikavõistlusi täiseduga juhtimas Läänemaa JK I. Järgnevad Palivere SK, Lõuna-Läänemaa JK, Läänemaa JK II, Läänemaa JK III ja Vatla JK.

Nüüd on ees ootamas veel kolm saalietappi: jaanuaris, veebruaris, märtsis ning siis alates aprillist mängitakse taas õues.

Fotod erakogu

Läänemaa noorte MV 2 etapp 051 Läänemaa noorte MV 2 etapp 053 Läänemaa noorte MV 2 etapp 055 Läänemaa noorte MV 2 etapp 068

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
petskin
8 aastat tagasi

Noobid noob

petskin
8 aastat tagasi

Noob

Chan
8 aastat tagasi

head poisid